GWFPH5
0787 712 263 / 0770 901 663 / 0739 691 830 contact@viledomnesti.ro

Florilor Villa

Complex acces privat de vile independente în Domnești

Acces prin două străzi publice, str. Lalelelor și str. Ciocarliei

Vile orientate perfect după punctele cardinale, având ferestrele pe Răsărit și apus, iar terasa și grădina fiind spre Nord sau spre Sud

Despre Florilor Villa 3

 

Aspectele care departajeaza cartierele noastre de alte oferte sunt urmatoarele:

Calitatea structurii de rezistenta care este impecabila, este a unui bloc de P+4 fapt pe care il dovedim prin filmarea si pozarea tuturor etapelor constructiei.

Pentru a avea garantia manoperei noi construim prin contracte de prestari servicii,pe baza de factura si garantie cu firme specializate si nu cu echipe in regie proprie.

NOU : Clientul poate veni cu modelul de casa ales sau gandit de el pe care il vom construi pe suprafata de teren pe care si-o doreste in Florilor Villa 3 sau Florilor Villa 4 ( acesta are imprejmuirea din gard viu iar in pretul casei vor fi incluse panouri solare sau pompa de caldura la cerere )

Suprafață (mp)

vile

Vile vandute

vile în construcție

Atenție!

Vilele nu sunt duplex. Pe exterior polistirenul este montat continuu pentru a nu intra apa și pentru o formă estetică plăcută. Pereți, stâlpi și fundații separate, nici un element comun. Izolare fonică perfectă, prin două rânduri de pereți cu cărămidă poroterm (2 x 29 cm) și 2
rânduri de rigips fonic pe fiecare vilă.

Domnești o localitate „domnească”

Numele localității vine de la Curtea Domnească a lui Ioan Vodă Caragea, așezământ unde domnitorul Țării Românești şi-a petrecut o parte de timp în anul 1815

Grădiniță

4 grădinițe de stat

3 grădinițe particulare

 

Școală

4 școli de stat

Supermarket

Mega Image

Penny

Agrement

2 restaurante

o pizzerie

o piscină

3 săli fitness

Sănătate

1 spital

1 centru medical

4 farmacii

Linii RATB

o linie RATB la 300 m

2 linii RATB la 800 m

Drumului Expres 1 Vest, legătura între bulevardul Timișoara, Domnești și Autostrada A0 (9 km)

Drumul Radial 1 (DR1) – Vest Expres va avea o lungime de aproape 9 kilometri și va face legătura între Autostrada A0 – Centura București – Bulevardul Timișoara. Practic, prin acest drum, conectăm direct localitățile Domnești și Ciorogârla de Capitală. Drumul va fi de mare ajutor și pentru cei care circulă spre și dinspre Clinceni, Dragomirești Vale și Bragadiru. Drumul va fi similar cu o autostradă. Lățime de 21 de metri, 10 metri pe sens, patru benzi de circulație, două zone de acostament și patru zone de siguranță cu parapeți. Valoarea estimată pentru acest drum este de 14 milioane de lei. Iar banii vin prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM)

Vilă + grădină amenajată

Contact

Whatsapp

0739 691 830

0770 901 663

 

0739 691 830 / 0770 901 663

Str. Sf.Andrei, Domnești

Florilor Villa este un proiect rezidențial premium dezvoltat pentru clienții care apreciază liniștea și siguranța într-o zonă cu verdeață și aer curat într-o combinație perfectă cu un spațiu de locuit modern și o investiție financiară solidă.

© 2020 Copyright Florilor Villa    Design by PositiveAction